Om webbplatsen | Kontakt

Partiledardebatten 2015!

Sverige har stora problem just nu, stora flyktingströmmar trycker på och både bristen på bostäder och arbetslösheten är stor. Vi tar vårt ansvar säger partiledarna unisont men blir det så. Vi har jättelika integrationsproblem förutom bostad och jobb. De partiledare som igår stod på podiet kommer aldrig  att komprometteras med framtidens dagliga integrationsproblem. De som får ta de stora smällarna framöver är de som har de sämst betalda jobben och bor i utsatta områdena.

Återinför gränskontrollerna vid inre gräns och sätt fokus på kvotflyktingar istället och i ordnade former hjälpa flyktingarna. Det som sker idag i Sverige och Europa är ett fullkomligt kaos där också de rika flyktingarna får företräde framför de fattiga och de som har det värsta helvetet. Dagens flyktingpolitik skapar motsättningar och det är bara att hoppas på att det inte slutar i kravaller och uppror.

Tyvärr har vi inga starka politiska ledare i Sverige idag som har förmåga att hantera de svåra problem som vi är bara i början av. Det är lite politisk verkstad i Sverige och mycket tal som saknar substans.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv