Om webbplatsen | Kontakt

Pensionärer blåsta på 17 miljarder!

17 miljarder årligen betalar de in som tjänar över brytpunkten, 38 000 kr i månaden, via arbetsgivaravgiften utan att någon pensionär får del av den delen av pensionsavgiften. Observera att det är bara de avgifter som härrör sig till inkomster under brytpunkten nu 38 000 mån som går in i pensionssystemet.

Det minsta man kan begära av en seriös regering är att det som betalas in som en pensionsavgift (Ålderspensionsavgift) går till pensionärerna. Sen kan man diskutera hur fördelningen skall ske inom pensionsgruppen.
 
För att pigga upp alla med eller som har haft inkomster över brytpunkten så har era pensionsinbetalningar gått helt utanför pensionssystemet år efter år efter år efter år och använts till något helt annat än de varit avsedda för enligt benämningen å l d e r s p e n s i o n s a v g i f t i Skatteverkets arbetsgivaravgifttabell.
 
De partier som gjort pensionsöverenskommelsen, FP, S, M, KD, CP,beter sig bedrägligt och det finns uppåt 150 miljarder ackumulerat som tagits ut i arbetsgivaravgift under bedragarretorik.
 
Den här summan eller delen av ålderspensionsavgiften på inkomster över brytpunkten om 17 miljarder årligen kan ge varje pensionär sådär 10 000 kr extra om året om man fördelade på alla. Nu vet ni alla att politikerna beter sig ännu sämre och lögnaktigare än du tidigare trodde.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv