Om webbplatsen | Kontakt

Pensionärsparti finns och är under förädling!

Många pensionärer tycker det är dags att starta ett Pensionärsparti och det kan man ha många åsikter om men faktum är att det redan finns ett pensionärsparti som just nu är under förnyelse. De har funnits i en hel del år men varit mest aktiva i Skåne och numera i Västernorrland. Kanske hinner de inte in i Riksdagen 2014 men 2018 är de garanterat där.

Det är ju många krafter som drar i nya partier och nu verkar ha fått ordning på partiprogram och kommer att sprida sig över landet. Deras namn är SPI Välfärden  och har en hemsida http://spi-valfarden.se  Kanske kommet de att vara etablerade i Landstinget i Stockholm om de hittar funktionärer och vem vet kanske i Riksdagen också.

Jag tycker de har ett partiprogram som är tilltalande för både nuvarande och blivande pensionärer. De har många idéer som kan lösa bromsen i pensionssystemet som övriga partier står helt handfallna inför. Det finns snart två miljoner pensionärer och minst lika många till måste väl vara intresserade av sista delen av livet.

Pensionärerna är förbannade och det vore uppfriskande om den kraften kunde komma demokratin till del när inte de befintliga partierna tar den passningen.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv