Om webbplatsen | Kontakt

Piloterna lyxstrejkar och återkommande dödsskjutningar i USA!

Det är något sjukt i välfärden när det bara är högavlönade med bra anställningsvillkor som strejkar emedan vårdbiträdet snällt håller sig till de så kallade märket på arbetsmarknaden. Har det blivit så att det bara är de riktigt högavlönade som kan konflikta och de som sitter i skiten de får vara nöjda och hålla käften. Nu sägs inte ett  dyft om att det är en pågående lyxstrejk. Har man löner över 50´ i månaden då borde man klara sin egen löneutveckling det kan inte vara fackets högsta prio. Bra att medlarna håller sig till det sk. ”märket”. Piloterna har definitivt inte min sympati.

Så var det dags igen med en vansinnesskjutning i USA och som vanligt är det sinnessjuka personer som begår dessa fruktansvärda brott. Den här gången var det homosexuella nästa gång är det någon annan grupp. Ingen mänsklig varelse ska behöva utsättas för detta extrema våld som nu klassas som terrorism. Är det inte i någon kryptisk utbrytargrupp i religionens namn som utför dåden så är det någon annan sjuk person som gör det. Automatvapen borde helt förbjudas för civila ändamål i en världsomfattande konvention. Kan man inte jaga utan automat på geväret så kan man stanna hemma är mitt budskap till jägarna och Leif GW Persson.

Man kunde förstå om de fattiga strejkade och började skjuta men nu är de någon forma av jordklotets överklass som tagit över den fattiges desperata handlingar.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv