Om webbplatsen | Kontakt

Polisen och Skolan en introvert organisation!

Min erfarenhet från en offentlig organisation är att enskilda initiativ måste prioriteras. Jag har sett de tråkiga cheferna som bromsar egna initiativ, kreativa människor och nytänkande. Dessa chefer tillför intet till samhället, de är rädda och saknar en ideologisk insikt för sitt uppdrag.

Jag var med min dotter på skolresa till Gotland och de lärare som följde med måste jag placera i klassen ”zombier”. Det här var på 1980 talet och större nollor till lärare har jag inte träffat på. En av lärarna var dessutom vän med skolministern på den tiden.

Det är viktigt att inse att när man har ett så viktigt uppdrag som lärare eller polis så har man ett uppdrag från allmänheten inte från sin närmsta chef. Man är samhällets tjänare och skall leva upp till detta oavsett vad slags löjliga omöjliga verksamhetsplaner och organisationer myndigheten skapat. Det finns bara en tanke som ska vara bärande och det är hur vill svenska folket att jag skall jobba.

Idag kan vi se hur dåligt yrkeslinjerna funkar min erfarenhet är från hur elektriker utbildas i Botkyrka. En skam, sparka rektorerna gör om och gör rätt. Det är skit hur yrkeslinjerna hanteras. Granska och sparka rektorerna det kan inte vara rimligt att en ungdom som ska bli elektriker har två timmar kurs i veckan.

Till poliserna kan jag bara säga ni har ett uppdrag baserat på texten i lagboken oavsett vilken organisation ni har. Ut och jobba och runda kosmetika som organisationen.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv