Om webbplatsen | Kontakt

Politikerna får se upp!

Det finns ett missnöje mot politikerna och det är många som känner sig övergivna. De flesta retar sig på att den inte kan gå in i en affär utan att bli antastade av tiggare. Jag blir lika störd av dessa säljare av mobiltelefoner i köpcentrum  som raggar kunder. Personligen köper jag över nätet eller stöttar insamlingar på annat sätt än kontantöverföringar på gatan oavsett det är tiggare eller andra.

Det är många frågor i samhället som retar upp folk och SD växer för varenda opinionsundersökning och det finns all anledning för de gamla partierna att se upp. Vi är inte i det läge som Weimarrepubliken i Tyskland var när demokratin gick överstyr där. Tendensen är dock densamma att ett missnöjesparti kan snabbt få makten och då vet man inte vart det barkar hän.

Alla förstår om man försöker ta tag i ett problem och det blir fel men ingen förstår när inget händer. Tiggeri och brottslighet är sannolikt just nu de största frågorna för många och det är inte de enklaste frågorna att lösa ut och valhäntheten är stor.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv