Om webbplatsen | Kontakt

Regering och Riksdag ”skiter” bokstavligen genom Tiggarna i lekplatser!

I dagens ledare i Svenska Dagbladet kan man läsa att en fin äventyrslekplats för barn var fullkomligen ”nerskiten” av en ”tiggarcamp” när de små barnen med sina ryggsäckar kom dit för dagens utflykt. Tiggare hade bosatt sig där och använt lekplatsen som ”skithus”. Så här är det runtom i hela Sverige på lite olika sätt.

Det är bara att hoppas på att när avföringen kommer riktigt nära etablissemanget på Gärdet mfl platser i Stockholm så kanske de vaknar. Jag vill hävda att skiten i lekplatsen på Gärdet är inte Tiggarnas fel det är helt och hållet Riksdag och Regerings fel. De är lagstiftande och ska se till att det finn lagar som ger trygghet i samhället.

Det är människofientligt att tillåta tiggeri vi låser in människor i en passivitet som inte har någon framtid. Jag har sett dem i åratal på samma plats, hade de lärt sig ett yrke istället hade de gått en framtid till mötes. Våra beslutande ser istället till att tiggarna går mot mer elände. Jag kan bara till fullo instämma med ledaren i SvD.

Läs gärna hela inlägget i Svenska Dagbladet  eller genom länken nedan, här är några rader citerade:
”Det är en skam för Sverige att tiggeriet har fått breda ut sig. För varje dag som går utan att våra folkvalda tar tag i problemet växer förnedringen. För de tiggande romerna. För oss. För våra barn.”
http://www.svd.se/lekplatsen-stank-av-tiggarnas-avforing/om/gatutiggeriet

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv