Om webbplatsen | Kontakt

Regeringskris skapad av 349 personer med minst 60 000 kr i månadslön!

Märkligt att 349 riksdagsmän med 60 000 i månadslön inte ens kan enas om en budget. De gör alla fel en chef med motsvarande lön med all rätt skulle få sparken för - de pratar inte med varandra och kompromissar inte. Man måste även tala med elake Benke (SD) om man har problem. Jag trodde inte att så många välbetalda förtroendevalda kunde bete sig så töntigt och omodigt i en besvärlig situation.

Den här situationen om den inte kan redas upp innebär att de som står till höger här i landet från sådana från S eller borgerliga sidan kommer att hitta sina sympatier i SD. Då blir det ännu värre om man inte talar med varandra och hittar en lösning i dagens situation. Småpartierna på den borgerliga sidan ligger mest illa till och de har väl nästan spelat ut sin roll i svensk politik. Trist att se de stå och flina mot svenska folket på en bild i DN idag.

Det bästa för landet vore en regering som består av S och M så vi slapp de gläfsande hundarna från småpartierna i maktställning. Börja prata med varandra även med SD, svenska folket kommer att straffa er hårt vid ett nyval.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv