Om webbplatsen | Kontakt

Religion är upphov till allt elände i två tusen år!

När man ser dessa religiösa fanatiker i synnerhet dessa terrorister så blir jag förbannad. Unga män med löjliga skägg eller huvudbonader som tror och tillbeder på nägot som inte finns är förvånande. Ur mitt perspektiv så tror jag bara på det jag sett under min livstid och inga gudar har uppenbarat sig för mig och kommer inte heller att göra det. Det mesta i religionen härstammar från år noll fram till 1400 talet och det har ingen relevans idag.

Humanismen är den enda trovärdiga religionen allt annat är i mina ögon att betrakta som tomtar och troll! Människokärlek och humanism står i mina ögon över allt annat och därefter kommer vetenskapen som har svaret eller kommer att ge svaret på universum och oändligheten. Ett filantropiskt liv är mer värt än all gudomlighet vilken tro det än handlar om.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv