Om webbplatsen | Kontakt

Republikaner i USA märkligt släkte!

Hur kan det i ett civiliserat land som USA finnas politiker som är emot aborter och preventivmedel. Nu är de ju inte i majoritet och när jag ser intervjuer med många kvinnor så har jag hopp. De flesta verkar fullständigt normala och fördömer de extrema åsikterna. Jag tror inte vi gudskelov skulle kunna ha den här debatten i Sverige.

Jag blir i alla fall glad när jag ser motståndet mot galenskaparna och de kommer nog aldrig att vinna ett val i en demokratisk stat. Blir så inte fallet då blir jag besviken på  världens största demokrati. Det var ju inte så länge sedan svenska kvinnor fick åka till Polen för att få abort nu åker tydligen Polska kvinnor till Sverige för abort. Materialistiskt, demokratiskt har Polen gått framåt men inte när det gäller vissa mänskliga rättigheter.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv