Om webbplatsen | Kontakt

Riksrevisionen och Datainspektionen skapar en svensk Trump!

Man blir ju häpen när inte Riksrevisionen ser det alla andra svenskar sett och det våra regeringar inte heller såg förrän det var för sent och det var att hele vårt flyktingmottagningssystem havererade. Riksrevisionen borde ha kritiserat Reinfeldt för att ha riskerat flyktingars liv och rikets säkerhet. Regeringen Löfven borde ha fått en lätt anmärkning för att de inte agerade redan tidig höst 2015.

Sen har vi Datainspektionen som gör det ena intrampet efter det andra med fullkomligen obegripliga beslut. De gynnar buset i samhället genom att vara emot kameraselektering och nu senast drönare som är synnerligen effektiva för att leta efter förvunna personer och barn. De ger också stora kostnadsbesparingar vid exploatering mm.

Både Riksrevisionen och Datainspektionen är nedlusad med lågutbildade akademiker som sannolikt saknar livserfarenhet varför det blir så här tokigt. Myndigheterna verkar sakna mål och inriktning på verksamheten och har fel fokus. De skapar missnöjespolitiker och instabilitet i samhället.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv