Om webbplatsen | Kontakt

SD har mer inflytande utanför etablissemanget!

I praktiken har SD större inflytande utanför etablissemanget än om de bjöds in i någon hörna i de fina rummen. Det finns många exempel på hur framgångsrika grupper blivit när de blivit utstötta. SD använder nu en mycket framgångsrik taktik de vänder sig till de som finns ovanför och under den lagstiftande politiken.

Det är ett misstag av de etablerade att inte tala med SD vilket gör att de blir ännu mer taggade. Det enda som kan stoppa deras framgångar är egna misstag och affärer. Det gäller även om de nu börjar gå hårt åt de som kommer utan bagage till svenska gränsen för där kan de skada många inhemska humanitära hjärtan.

I avvaktan på sådana egna misstag så tjänar SD på dagens utanförskap i politiken. Vi har kontakter med de värsta diktaturer då borde man väl kunna föra samtal med SD. Åtminstone kunde man väl ägna någon minut år att ”tänka rätt”.  Det ska bli intressant att se hur SD:s senaste utspel upplevs av väljarna men utspelet kommer att få stor effekt på de etablerade politikerna. Även en ”terminator” får problem ibland.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv