Om webbplatsen | Kontakt

SMS lån inte värdigt en rättsstat!

Sms lån är i mina ögon ren ocker och borde förbjudas. Mina skattepengar skall inte gå till Kronofogden som sedan på min bekosnad  tvingas driva in lån som fåtts på bristfälliga kreditprövningar. Vore jag myndighetschef på Kronofogden skull jag lägga dessa osmakliga låneindrivningar längst ner i en surdeg så att de preskriberades. Det kan inte vara rätt att staten skall behöva ta i sådan skit som Sms lån.

Jag håller med om att det är skamligt att ungdomar inte får någon bostad eller jobb men Sms lån får det. Vad är det för giriga typer som driver Sms låneföretagen det äcklar mig hur någon  kan sänka sig så lågt så den blir "procentare" på ungdomars bekostnad de borde skaffa sig ett hederligt jobb. 

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv