Om webbplatsen | Kontakt

STIM en relik från forna tider!

STIM ger sig nu på småföreningar med en utpressarteknik som man kan jämföra med internetskojarnas metoder. De använder sin juridiska härskarteknik med att skrämma små ideella föreningars styrelse som har små resurser. Det är spelmän och dansare i utdöende i folkdanslag och liknade STIM ger sig på för att de spelar en låt lite högt på en gemensam träff eller i kyrkan eller på ett äldreboende.

Det handlar om spelning av någon enstaka låt av kändisar som tjänar upp till mångmiljonbelopp som jag inte har den minsta förståelse för när det gäller deras girighet och sabotage av folkkulturen. Det handlar inte om den lille kompositören rätt utan enbart om mångmiljonärer som inte tål att deras lår spelas av och för det ”lilla folket”. De flesta låtarna inom folkkulturen är dessutom fria av ålder.

Personligen tycker jag att STIM lever kvar i en förgången värld där internet numera är den stora delaren av musik. Svenska innovatörer som SPOTIFY har löst STIMS bristande förmåga att hänga med in i modern tid. Själva har STIM inriktat sig på att sila mygg och svälja kameler och därmed jäklas med svensk folkkultur och småföreningar.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv