Om webbplatsen | Kontakt

Så går det politiska kaoset in i veckovila

Jag kan inte påminna mig om ett liknande politiskt kaos har ägt rum under mina sjuttiofem livsår. Det känns mer som lekstuga än som en politisk kamp om något samhällsstort. Centerns förslag om att släppa hyrorna fria i nybyggen är grunden till oenigheten. De säljer ut rätten till en egen bostad som i grunden är en mänsklig rättighet. Märkliga politiska drag som man knappt tror är möjliga driver detta politiska parti ända in i kaklet. När jag var liten nekades vi en lägenhet i Fruängen för att föräldrarnas inkomst var för låg.

Min livsfolosofi har varit att jag skall äga min bostad för att slippa denna förnedring och så har det varit utom några år i yngre år. Centern var ju förr ett parti som utfrysta vänstermänniskor kunde fly till nu står centern högt upp pån Sturelan bland de rika. Ja nu ska kaoset lösas och det är tur att en gammal facklig ordförande med skit under naglarna och sunt förnuft skall fixa detta. Många talar förnedrande om Löfven men att vara ordförande i ett förbund är lika stort som att vara erfaren professor. Övriga politiker har inte den kompetensen dessutom är de unga och oerfarna. Vi får se hur det går men jag är full av tillförsikt.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv