Om webbplatsen | Kontakt

Sedlar, mynt och postlådor snart en historisk parentes!

De sedlar jag har i plånboken används aldrig, med mynten är det samma sak frånsett att jag gärna vill gå på mynt toaletten ibland och då går femkronorna åt. I övrigt är sedlar och mynt outsourcade ur mitt liv. Jag var i Danmark nästan fjorton dagar utan en enda dansk krona.

Postlådan fylls bara med reklam och i undantagsfall kommer ett brev farande i lådan. Numera är dagstidningen en elektronisk variant som är med läsbar för en äldre person eftersom texten kan förstoras. Brev och post har fått en helt annan innebörd för ett uppväxande släkte. Tyvärr hör jag mina jämnåriga 70 åringar säga att de inte vill lära sig dator, smartphone och kortbetalning.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv