Om webbplatsen | Kontakt

Segway ett pensionärsfordon!

Nu börjar försäljarna fatta att pensionärer numera inte sitter i parken och matar fåglar utan gärna vill åka Segway. I SPRFs senaste tidning fanns en annonsbilaga som ville sälja Segway till pensionärer. Ett utomordentligt klokt initiativ eftersom Segway är bättre än rullatorn eftersom den håller balansen själv. Svänger man inte för häftigt är det ett mycket säkert fordon. När jag kommer till rullatorstadiet då vill jag ha en Segway och gärna tidigare.

Priset för denna självbalanserade tvåhjuling var tidigare skyhögt, kanske har det sjunkit en del, vi får se. Det finns bara en present jag önskar mig och det är en Segway men mina vänner har nog inte råd med en sån fin present. Det kanske finns en begagnatmarknad för oss som är heltända på det här revolutionerande transportmedlet.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv