Om webbplatsen | Kontakt

Sista ärtan från riktiga FINDUS?

När man går utmed frysdiskarna så ser man de professionella och mycket trovärdiga förpackningarna som bär namnet FINDUS. Nu solkas den bilden i mina ögon men än så länge visar produktnamnet på en svensk kvalitetsprodukt. Ett fint företag uppbyggt av en eldsjäl och nu i händerna på investerare och siffernissar utan produktinsikt. Fullföljer de sin nedläggning av en väl fungerande produktion i Bjuv då hamnar de inte i min varukorg.

Så här är det med de flesta svenska företag de är sålda till investerare och leds nu av utlänningar som inte har produktkänsla utan bara har ”samla pengar instinkt”. Ni får ursäkta men jag ogillar djupt dessa siffernissar från någon handelshögskola de må kunna räkna men därutöver verkar de ha minimal känsla för hur det är i riktiga livet. Tyvärr är det folk från handelshögskolor och utlänningar med investmentföretag som äger de svenska företagen.

Jag gillar utlänningar men inte vattenkammade siffernissar med syntetiskt språk och falsk politisk korrekthet. Tyvärr har ju ekonomi fått vetenskaplig status vilket det inte är. Den enda riktiga vetenskapen är naturvetenskapen allt annat är något helt annat och ska inte betraktas som vetenskap.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv