Om webbplatsen | Kontakt

Sjukdom och begravningar är pensionärens vardag

Rubriken är inte en hel sanning med ålderdomen lutar år det hållet. Eftermiddagen har ägnats åt att prova kostymen och skjortan som det är många XXX i storlek. Det har hänt en del med kragmått och kostymstorlek min artonårskavaj är inte mycket att ha idag. Kragmåttet har expanderat minst 10 grader och jag tror inte det går att att hålla emot en kroppsexpansion under ett helt liv, kanske finns det något undantag men de är ytterst få. Som tur är tog jag i rejält när jag köpte min senaste kostym liksom skjortan, det enda som inte växt på mig är fötterna de lika stora som när jag var 19 år. Ja så är det för de flesta av oss och det är en god vän som ska gravsättas och det känns viktigt att närvara och hedra hans långa liv som blev 92 år en hedersvärd tid och mycket har hänt under det livet. Jag fick också en härlig tur på EL-cykeln idag en härlig uppfinning för oss pensionärer man bränner iväg en mil utan att det känns jobbigt för kroppen. Men jag rekommenderar ingen över 75 år att cykla i trafiken det blir lite för mycket. Cykelbanor och skogsvägar är våra vägar och med elcykel känner man inte av långa backar det är som att sitta vid datorn och snurra runt benen. Det kostar kanske någon krona att ladda batteriet men det har vi råd med och det finns inga fickor på svepningen för att få med sig sina välförtjänta besparingar. Den 16 juni 2021 har varit härligt varm och i morgon blir det riktigt hett. Värme är min gödning men inte hetta!

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv