Om webbplatsen | Kontakt

Ska alla granskas i belastningsregistret!

I början av 1990 talet skulle så många som möjligt tas bort från skyddsklassning som för de flesta innebar en kontroll i belastningsregistret och SÄPO kontroll för ett fåtal. Det var väl bra att tulltjänstemännen inte var brottslingar när de började sin anställning men någon sådan kontroll behövdes inte sa den dåvarande generaltulldirektören. Nu är det gudskelov ändrat så inga brottsligar anställs.

Det som förvånar mig att snart är nästan alla kommunalanställda på skolor och dagis ”skyddsklassade” och härtill kommer snart alla ungdomsledare. Jag tror inte det kommer att hjälpa utan övergrepp kommer att ske ändå. För min del pratade min mor mycket om ”fula gubbar” och att de fanns som ledare både här och där. Detta innbar att jag granskade alla kritiskt och de gick aldrig på mig. Det var ju fula gubbar eller vad man nu skall kalla dem på ett modert språkbruk, kanske pedofilbögar som gick på de unga pojkarna.

Tro inte att registerspaning löser den här problematiken varna pojkarna och flickorna för fula gubbar ständigt då klarar dom sig bra!

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv