Om webbplatsen | Kontakt

Skaffa dig en husvagn!

Camping är en underskattad form av semester, det finns så mycket på campingen som ger dig mer semester än du kan tro. Jag måste erkänna att jag under min levnad har underskattat livet på en camping och husvagnens betydelse för att se så mycket mer av livet och umgänget. Jag har bott på de flesta hotellen i Sverige men det har bara varit tråkigt och ensamt och inte särskilt lyxigt. När jag gick i pension bestämde jag mig för och skaffade en husvagn det blev en ny trevlig upplevelse och fina möten på campingplatser från Nordkap till Tyska gränsen jag besökte platser jag gästat men ndå inte riktigt varit där nu trampade jag runt i Örebro på cykel och såg hela staden bodde på campingen och träffade många fler livserfarna människor än de jag under fyrtio år träffat i baren på alla dessa hotell. Jag kände att jag behövde en större husvagn så jag och min sambo tog körkort för tungt släp och köpte en större husvagn. Det blev en höjdare nu kör min sambo och jag leder nin ekipaget på de trånga campingarna. Det är fint att bo på en camping det är som att bo i kollektiv eller alldeles ensam du väljer själv. Helt underbart socialt liv du väljer själv hur närma du vill komma dina grannar. Det har varit ett fantastiskt sätt att se vårt Sverige som jag farit runt i fyrtio år utan att ha sett annat än hotellbaren. Husvagn är också mycket bättre än husbil du ställer vagnen på campingen och åker runt med bilen. Vi får se hur framtiden artar sig när elbilarna tar över men dagens dieselbilar är suveräna dragbilar. Njut av Sverige och Norden skaffa en husvagn så får du kraftiga upplevelser av vår kultur och landskap. Jag är inne på finalen av min livsupplevelse och du får leva vidare på bästa sätt.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv