Om webbplatsen | Kontakt

Skattjakten inledd!

Nu är de borgare, miljöfundamentalister, kommunister och socialdemokrater samlade till att öka skattebördorna på svenska skattebetalare. De är helt fel ute istället borde de titta på alla onödiga utgifter som finns i det offentliga samhället. De onödiga utgifterna finns inte hos de offentliga operativa utförarna utan i en aldrig tidigare skådad överbyggnad i myndigheter och organisationer av de onödiga. Det är ”hordvis” med byråkrater som inte tillför verksamheten annat än att de operativa enheterna tvingas rapportera in mer trams för att överbyggnaderna skall ha något att göra.

Det finns massor att göra när det gäller riksdagens storlek, bistånd och en alltför dyrbar mottagningsfunktion av invandrare. Den senare får man inte tala om men här kan man effektivisera och snabba på utslussningen av flyktingar i samhället avsevärt. Vi kan heller inte ha både en stor riksdag och en stort EU parlament när lagstiftningen i huvudsak numera ligger i EU.

Jag tycker det är fantasilöst att bara höja skatterna utan att tala om det flertalet svenskar tycker är ”onödig verksamhet”. För min del tycker jag att det är skojeri och ett svek mot oss skattebetalare att inte först se på utgifterna och först därefter se till skattehöjningar. Jag är exempelvis inte beredd att betala mer lön till lärarna om de inte blir mycket bättre på att undervisa. Börja där och ställ krav men det vågar få.

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv