Om webbplatsen | Kontakt

Skilsmässa!

En ny generation befinner sig i skilsmässodiket efter några års nära och kär vänskap så längtar någon av de gifta ut. Den får inte luft och när den pyser lite på sidan då fastnar den i en ny kärlek. Då börjar problemen och ångesten att göra sig av med den gamla partnern som kanske förlikat sig med livet som gift och inte längre bryr sig om det gröna på grannens gräsmatta eller bara gör en utflykt ibland.

När man står där och vill upplösa äktenskapet har man et ansvar för annars sviker sin gamla partner och ett långt förtroende. Då måste man säga varför man vill gå en annan väg. klart och tydligt annars skadar man sin partner livsvarigt. Att göra slut hur svårt det än kan vara för den som vill göra det så är det oftast en tragedi för den försmådde partnern.

Ärlighet vid inledande av ett förhållande och ärlighet vid ett avslut  är det viktigaste ett och annat snedsteg kan glömmas men finalen måste vara alla kort på bordet om det ska kunna bli en annan typ av vänskap/relation till den gamla partnern under resten av livet.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv