Om webbplatsen | Kontakt

Skönhetsoperation en onyttighet!

Visst kan det vid enstaka tillfällen vara nödvändigt med en så kallad skönhetsoperation men rent generellt är det i mina ögon en löjlig onyttighet. En person som har en defekt eller onormalt stora öron eller näsa skall givetvis erbjudas möjlighet att göra något åt det om det orsakar stora problem i det sociala livet.

Jag häpnar dock när jag hör män som gör ansiktslyftningar eller tar bort hårväxten på bröstet det är ju fjantigt. Kirurgiska resurser måste ju användas till väsentligheter och det är ju skandal att dessa så kallade kirurger utbildas på samhällets bekostnad. Vi behöver kirurgerna till väsentligheter och inte sånt här fjanteri.

Det vackra hos en människa finns inuti och sättet att vara både själv och ihop med andra människor. De som tror att det sitter i det yttre kan jag bara upplysa om att ni kommer att se förskräckliga ut när åldern har tagit hand om kroppen och huden. Att använda kirurgi i religiösa sammanhang borde också förbjudas.

Vårda det inre utveckla personligheten till något helt eget i samhället då kommer skönheten att stråla genom håret på bröstet eller en hängig haka eller mindre bröst.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv