Om webbplatsen | Kontakt

Skönt att slippa ”kvalsterbusken”!

Det är söndag och då åker de millimeterstora hårstråna i munkflinten ner i duschsilen tillsammans med skägget. Den elektriska rakhyveln gör sin runda över ett huvud insmort i rakgelet sensitive skin.

Tänk så härligt att slippa det äckliga håret och bli riktigt renhårig. Enda kostnaden är Gilettes batteridrivna rakhyvel, de något dyra rakbladen som räcker ett halvår och rakgel. En suverän hygienisk rakning som gör den dagliga duschen snabb och miljövänlig.

Ju äldre man blir desto äckligare blir håret, det stripar hit och dit och merr eller mindre tunnt, skäggstån upp i ordinarie hårväxt. Där samlas all vardagens skit och damm. Ett äldre hår måste tvättas varje dag och klippas en gång i veckan om det skall kunna vara acceptabelt. Finns det något fulare än en munkflint eller stripigt tunnt hår.

Tänk så bekvämt det är med rakat huvud, ingen frisör- och schampokostnad, inga mjäll, kvalster och damm. Det är oftast missriktad fåfänga att behålla håret och har man ett fylligt huvud så är det till fördel för både plånboken och utseendet att få bort kvalstren. Jag har en viss förståelse för de med magert ansikte.

Ett ungt hår eller barnens hår är något helt annat det luktar gott. Gubbar raka av er håret, spar pengar och sluta sprida mjäll och kvalster.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv