Om webbplatsen | Kontakt

Snön har dragit norrut och Kinasmittan isolerar oss 70+

Jag minns min storhetstid på 1970-talet då föddes mina barn och jag blev ”prestationsneurotiker” fick utlopp för min fysträning och klämde Vasaloppet 1977 samt en svensk klassiker. Jag minns att jag åkte skidor i Botkyrka vid den här tiden på året och fick mina mil före nyår och hade över 100 mil i benen vid Vasloppsstarten. Nu är det dåligt sommarväder vid luciatid och jag håller med miljökämparna det ”går år helvete” med klimatet. Till detta ödesbestämda kommer Kinasmittan som lägger en tung hand över vår planet. Det finns lite hopp till vaccinet som är på gång men vi 70+ är hotade hela år 2020. Man får ta fram kända slogans som ”det förpliktigar att leva” vi alla på det här klotet måste ta vårt och allas ansvar. Nu lackar det mot Jul och vi kan inte handla julgåvor som vanligt utan måste besinna oss i trängseln i butikerna. Som tur är har vi internet och kan umgås den vägen light, våra föreningar spelar ”död hund” och det är givetvis trist att inte få mötas i lokal höra spännande föredrag eller musikaliska inslag. Våra samhällens skyddsmurar prövas hårt och tyckarna sprider sin ovetenskapliga ilska över våra nejder. Jag ser hur våra kära grannländer sätter ut militär för att skydda sig från svenskarna och andra Europeer. Det måste finnas andra sätt än att ta till militär vid fredliga gränser, den åtgärden skrämmer och skämmer en trogen demokrat.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv