Om webbplatsen | Kontakt

Socialdemokraterna i Stockholm i dåligt sällskap!

Man häpnar när man ser det sällskap som S hamnat i, i Stockholm. En förbifarts- och Brommamotståndare, en feminist och en kommunist. Det här blir inte bra S måste hitta nya kamrater, det här sällskapet är skadligt för den fortsatta uppväxten skulle en förälder ha sagt.

Nu bor jag gudskelov inte i Stockholms stad men de nya kamraterna till S kommer att trakassera oss i grannkommunerna. De kommer också att skada S rykte som blir skamfilat av detta illustra sällskap. Till att börja med en feminist som har sina rötter i en organisation som säger att män är djur har inget i politiken att göra det borde frysas ut med sin mans fascistiska människosyn.

En miljöpartist som vill stänga Bromma flygplats som inte ens de bor där vill göra beroende på ytterligare trängseln i trafiken. Han är också motståndare mot fri rörlighet då Essingeleden inte går att passera på ett anständigt sätt. Förbifarten måste byggas annars blir Stockholm en delad stad. Därtill en vänsterpartist och ett parti som har sina rötter i Sovjet och grova brott mot mänskliga rättigheter.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv