Om webbplatsen | Kontakt

Socialdemokraterna på rätt väg!

Ordning och reda har präglat S under många år särskilt fram till 1970-talet sen började flum människorna ta plats. Tesen jag gör rätt för mig och betalar skatt då hade man en hedersvärd plats i samhället. Nu tycker jag att det börjar gå åt det hållet igen med ordning och reda. Det är endast på det sättet som ett samhälle blir beständigt, det måste byggas på att de skötsamma omhuldas och de som inte sköter sig möts med humanism och absolut krav på skötsamhet.

Det har varit många år med flum och de som betalar sin skatt och sköter jobbet inte prioriterats. Givetvis ska, sjuka, gamla och barn tas om hand särskilt. Vinster i välfärden ska givetvis hållas nere men det måste vara kvalitén och etiken i välfärden som är det viktigaste. Vem som är huvudman kan man nog bortse ifrån idag. De hårda tjänsterna i välfärden som teknik, läkemedel och byggen mm har enorma vinster i välfärden men den notan talar man inte om.

Bistånds- och flyktingpolitiken måste bli tydligare, varje satsad krona måste ge effekt och dagens system är inte effektiv vare sig humanistiskt eller ekonomiskt. Hjälp i lägren och kvotflyktingar bättre än att riskera livet under en flyktfärd. Under min livstid har massor av pengar gått till bistånd men fortfarande är det lika jäkligt i biståndsländerna. Miljontals har ett h-e i flyktinglägren och vi välfärdshjälper några få på hemmaplan i Sverige.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv