Om webbplatsen | Kontakt

Socialdemokratin får nobben av framtiden enligt Expressen?

Ja så är det nog och problemet är att borgarna blivit mer socialdemokratiska och sedan låter de individen få lite mer individuell frihet och fringisar som Rut och Rot. Proletärerna idag är väl de som städar på ICA mm för en spottstyver och inte finns. De vågar inte sticka upp för då åker de ut ur Sverige på statens bekostnad när deras ”arbetsgivare” anmäler dem för att illegalt vistats i riket. De som är bärare av Sverige idag tjänar från 35´ i månaden och uppåt de vill inte bli av med sina stålar om de inte kan se en direkt konkret plusrelation till skatteuttaget.

Debatten om vinster i vården borde handla om kvalitén detsamma om lärarna ska vara statliga eller kommunala, det handlar om kvalité folk bryr sig inte om huvudmannaskapet.. De svepande politiska  formuleringarna måste ner på saknivå folk går inte på stora ord om att minska arbetslösheten när man inte säger hur. Det var trist att höra folkrörelsen OKs talesman relatera till fattigpensionärer när VD:n fick 2 milj om året livsvarigt, då har man tappat perspektivet.

Som pensionär är jag fullständigt ointresserad av huvudmannaskapet det är kvalitén som är helt avgörande. Jag har aldrig imponerats över offentlig verksamhet, den är oftast överorganiserad och gynnar inte de som ska göra jobbet, därför blir den ineffektiv. Imponerande är akutvården och räddningstjänsten de gör alltid vad som står i deras makt och de skulle nog vara lika engagerade oavsett huvudman.

http://www.expressen.se/ledare/jenny-madestam/socialdemokratin-far-nobben-av-framtiden

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv