Om webbplatsen | Kontakt

Stabilt Ryssland viktigt för Sverige!

Man kan ha många synpunkter på tingens ordning i Ryssland men det ligger i vårt intresse att landet har en stabilitet. Det går inte att införa en västerländsk demokrati i ett land som aldrig upplevt något sådant, det kommer att ta tid. Nu har ett stolt Ryssland byggt upp en OS stad och planerar att genomföra tävlingar, låt oss se hur det blir och spegla inte våra värderingar på Ryssland.

Jag kan inte förstå varför man måste skrika ut sin sexualitet på idrottsarenor, gator och torg idag. Den tiden kommer också i Ryssland, glöm inte att det inte var länge sedan vi fick en homosexuell frigörelse. Jag och många i min generation har fortfarande svårt att känna något positivt när män tungkysser varandra och det tar vi nog med oss i graven. De här frågorna kan man inte tvinga på folk, vi tycker vad vill innanför pannbenet.

Ju mer utbyte vi har med Ryssland dess mer påverkas de av den västerländska kulturen. IT och sociala medier är nog den största demokratibäraren inte surögda journalister som gläfser i tid och otid om fel saker. Ta det lugnt med Ryssland deras lugna väg mot demokrati är viktig för väst. Ett kaos i Ryssland skulle sannolikt påverka Sverige på ett mycket negativt sätt.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv