Om webbplatsen | Kontakt

Stockholm är i kaos!

Tillströmningen av människor till Stockholm kräver massor av vägbyggen nya pendeltågs- och tunnelbanelinjer. Jag kan inte förstå varför en vägtunnel under Djurgården och Mälaröarna kan påver kan miljön negativt. Idag står bilar stilla på Essingeleden i 4 timmar varje morgon och kväll och fullkomligen spyr ut ofullständigt förbrända kolväten.

En bil som kör är betydligt mer miljövänlig än den som står stilla och ännu värre blir det vintertid. Det är också bara en tidsfråga innan oljan är slut och då måste andra drivmedel till. Tro inte att bilen kommer att försvinna, det kommer nya drivmedel och vi är inte märkvärdigare intelligensmässigt än våra förfäder som uppfann hjulet.

Det bästa vore ju om Askersund och Rättvik växte istället det skulle alla i Stockholm och övriga Sverige må bättre av. Nu kallar man ute i landet de som bor i Stockholm för fjollträskbor och annat nedsättande men det är ju deras kompisarna från landet som flyttat hit. Jag fanns här 1946 och min farfar 1890 och då var det inte så trångt och inte heller så många idiotiska förslag från politikerna.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv