Om webbplatsen | Kontakt

Stockholm i mina drömmar!

Mitt Stockholm finns inte längre det är något helt annorlunda nu. Förr fanns det fattiga människor där jag bodde på Södermalm de var alla till vänster stolta över sin samhällsinsats i tunga skitiga verkstäder. Idag bor den högavlönade flumvänstern där istället och de tror att de vet något arbetarlivet. Det fanns inga tiggare, idag finns det en tiggare i varje tunnelbanenedgång och Stockholmarna är rikare än någonsin.

Ibland slänger mina vänner från övriga Sverige okvädingsord över Stockholmarna, men det är ju deras kompisar som flytta hit och sedan ”trakasserar” övriga Sverige. Vi som har bott här hela livet är inte intresserade av den enorma inflyttning som äger rum. Det har blivit riktigt otrevligt på senare tid, det bor för många människor här och för få i de trevliga småorterna i Sverige.

Hur man skall lösa upp den enorma anhopning av människor på en förhållandevis liten yta är nog politiskt omöjligt. Flytta ut den verksamhet som kan flyttas ut och gör det smidigare att röra sig i Stockholm. Det handlar om ringleder och utökad antal kollektiva transporter. Inge människa som kan gå på två ben behöver åka personbil i innerstan, där kan trängselavgifterna femdubblas.

För min del kan jag ge fan i hur det blir men det kommer ju fler generationer!

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv