Om webbplatsen | Kontakt

Stor invandring kräver annan taktisk partipolitik!

Det krävs och kommer att krävas en mycket mer klok och eftertänksam politik framöver. Vi har helt främmande folkgrupper och religioner i en ökande omfattning framöver och det kräver en annan typ av politiker. Det var relativt lätt att ena en arbetarklass som hade ett hårt liv och hålla några aristokrater stången i Högerpartiet.

Nu kommer det att finnas en ganska hårt ansatt underklass som dessutom har ytterligare olika och gemensamma ”kitt” som religion och tradition. Med dagens ögon är inte alltid detta ”kitt” rumsrent men det måste hanteras politiskt. Dagens modell att hantera exempelvis Sverigedemokraterna kommer inte att fungera. Det krävs ett helt annat handlag med de eller det som man inte gillar.

Det forna Jugoslavien hanterades genom en diktatur light och England travar på i gamla fotspår som om alla vore traditionella engelsmän åtminstone i Parlamentet. Det krävs en hel del tankemöda om hur man skall hantera den nya politiska situationen i Sverige. Börja träna med SD det kommer betydligt större utmaningar framöver.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv