Om webbplatsen | Kontakt

Svartjobben minskar?

Jag är helt övertygad om att RUT och ROT avdraget inneburit en omfattande förändring där svartjobben omvandlats till vita jobb. Man kan tycka vad man vill om systemet och använda ord som pigavdrag men här har politikerna vaknat och tagit tag i Sveriges största svartjobbsmarknad och vänd en negativ trend till det bättre. De politiker som är emot veto icke vad de göra.

Vi har en mycket dålig sida i Sverige och det är att som strutsen stoppa huvudet i backen och tro att ingen ser det. Det finns fler frågor som borde angripas på motsvarande sätt och det är integrationsfrågorna där de gamla partierna helt misslyckats. Problem är till för att lösas och nu växer Sverigedemokraterna ännu mer medans övriga partier sitter handlingsförlamade.

Genom att angripa ett problem som exempelvis svartjobben på ett smart sätt eliminerar man ett samhällsproblem. På samma sätt kan man genom begåvade konkreta åtgärder och viljeinriktning hantera integrationen som är en av de viktigaste frågorna just nu för att inte få ett delat samhälle.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv