Om webbplatsen | Kontakt

Svensk Handel har fått fnatt!

I dagens DN framför Svensk Handels Karin Johansson att sänkta eller i ett första skede oförändrade ingångslöner som ska rädda den stora integrationen som nu ska genomföras. Det är som vanligt det fattigaste, lågavlönade, pensionärer och ungdomar som ska betala och i det här fallet ungdomarna som även ska ta smällen som våra rikspolitiker orsakat genom oförsiktig flyktingpolitik. Själva går de helt fria men ungdomar som jobbar hos krämarna i ICA de ska betala integrationen genom att sänka sina löner från en mycket låg nivå.

ICA handlarnas och krämarnas koncept är att ha mycket lågavlönade som jobbar en kort tid sedan vill de att de sticker, nu vill de tjäna ännu mer. En ICA MAXI butik har en sådan vinst att de utan vidare kan överanställa med 30 flyktingar och ge dem en chans på arbetsmarknaden. Ägarna av exempelvis ICA MAXI tjänar enormt med pengar men deras VD på Svensk handel tycker de ska tjäna ännu mer genom ”trashanksavtal” med facket, ofattbart äckligt!

Tydligen är ett antal  slätstrukna proffessorer inne på samma linje, men professor verkar ju vem som helst kunna bli numera. Heja facket ge er inte på den här punkten det är inte de fattigaste som ska betala för integrationen det ska ansvariga politiker och krämarna göra. Heja facket på dom!
http://www.dn.se/debatt/frys-ingangslonerna-for-att-kunna-ge-fler-nyanlanda-jobb/

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv