Om webbplatsen | Kontakt

Svensk flyktingpolitik har inte gynnat de mest lidande!

Genom ett asylförfarande där folk från hela jordklotet kan söka asyl i Sverige så lämnar vi de mest behövande i flyktinglägren därhän. Vi får hit folk som är ensamma och vilsna med resurser att resa många hundra mil. Är dessa människor de verkligt behövande, ja några är det men här är majoriteten inte de som är i störst behov av hjälp.

Sverige bör endast ta emot kvotflyktingar och i huvudsak hela familjer som är i stor nöd och i flyktingläger. De bör också vara motiverade att börja ett helt nytt liv i en demokrati med jämlikhet och jämställdhet mellan kvinnor och män. Tas en hel familj så har vi skapat trygghet och de kan gå vidare i en helt ny miljö med utbildning och arbete.

Asyl bör i huvudsak endast kunna erbjudas folk som har hemvist i Östersjöländerna och Norge som finns i vår närhet. Har man annan hemvist ska vederbörande utvisas omedelbart. Det måste bli ordning och reda samt humanism i flyktingpolitiken. S är på väg men fullfölj hela vägen till en humanistisk flyktingpolitik. Vi vet då också vad politikerna satsar på den delen av kostnaderna.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv