Om webbplatsen | Kontakt

Svenska Akademin ett antal egon som överlevt i dåtid!

Man blir förskräckt när servitören på Den Gyldene Freden berättar om sin tid som uppassare vid Akademins middagar. Vid ett tillfälle fick han en blick och ett tack, då från en kvinnlig poet. Den här gruppen människor har jag och de flesta sett upp till. Nu kan jag bara säga att de äcklar mig med sitt hyckleri. Den enda jag respekterar är Kristina Lugn hon är som hon är och ärlig. 

Vi har ingen intellektuell elit längre och jag känner ingen saknad. Svenska Akademin är en föråldrad zombie som måste bli ett med tiden och inte ett antal grälsjuka  ”gubbar och kärringar”. Att de hade en ”hangaround” som tafsade på kulturintresserade unga kvinnor är också ett passerat stadium även om det är en eldig fransman. Kungen harv ett tufft uppdrag att rensa upp i detta haveri. Mitt råd till Kungen är att tillsätta en kvalificerad medlar- och utredningsgrupp och inte personligen rensa upp i ”akademisörjan”.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv