Om webbplatsen | Kontakt

Svenska journalister förföljer IKEA!

Visst är IKEA stort och i mina ögon ett av de finaste svenska bolagen men att de kan påverka Saud Arabien och den kvinnokultur som råder där är inte realistiskt. De har i all välmening anpassat sig till landets seder och bruk möjligtvis lite för mycket. Någon stor sak är det inte tidningens Metros så kallade avslöjande.

Jag är mer kritisk till den svenska kvinnorörelsen som inte mer hetsar mot det kvinnoförtryck som bedrivs i det här landet med religiösa förtecken. Det är en hel del slöjor och hedersmord men då säger de ingenting. Ju mer vi satsar på handel och mediautbyte mellan olika länder och kulturer, ju fortare kan vi krossa religiösa tokerier som förtrycker kvinnorna i många länder.

För journalister verkar det vara en extra fjäder i hatten att klämma åt IKEA. För min del sporrar det till att handla mer på IKEA så idag besökte jag och handlade jag för 500 kr där fastän jag inte behövde något särskilt. Det är min protest mot journalistik som gränsar till förföljelse.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv