Om webbplatsen | Kontakt

Svenska samhället har fått en käftsmäll!

Än är inte samhället helt i obalans men vi är inne på en trea på en tiogradig riskskala. Den senaste tidens flummighet och utanförskapet i våra förorter och den stora inströmningen av flyktingar har skakat samhället. Denna flummighet har man mött som strutsen genom att gömma huvudet. Det har varit många konferenser där ”ord har rullats” men inget konkret och inga sanningar sagts. Nu är det ett helvete för många med skjutningar och småkriminalitet.

Jag tycker mig se ett uppvaknande men är det för sent? Varje dag rapporteras om dödsskjutningar av smågangsters i förorterna. Det är vidare omöjligt att få en bostad i storstäderna under tre miljoner och inflyttningen fortsätter. Snart kostar ett hus i närförorterna tio miljoner. Vart ska medellösa flyktingar bo och hur ska de få ett jobb utan att ha en utbildning. Reinfeldt öppnade sitt hjärta men ställde till ett helvete både för flyktingar och tidigare bosatta i Sverige.

Visst kan vi ta emot miljontals människor men då handlar det om läger och ett totalt utanförskap. Det är dags för politikerna och högre tjänstemän att tala klartext annars har nog dagens politiska partier passerat bäst före datum. Socialdemokraterna är på god väg att rikta upp flummet men är det för sent. Missnöjespolitiken har tagit över i USA och tro inte att Sverige kommer att gå fri. S och M är på väg att rikta upp flummet och det är bara att hoppas på att de fullföljer.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv