Om webbplatsen | Kontakt

Svenskar klokare än många politiker!

Vi har under de senaste åren sett fantasiförslag från våra riksdagspolitiker som exempelvis förslaget om införandet Euron i Sverige. Ett helt misslyckat projekt som är minst 25 år för tidigt och svenska folket sa gudskelov nej till detta vansinne.

Nu är det Centerpartiets politiker som vill bjuda in hela Syrien till Sverige och det är bara att tacka Centern för den tid som de varit i Riksdagen och önska dem lycka till utanför allt inflytande. Den sista riktiga centerpartisten var Hedlund som med sitt bondförnuft ledde sitt parti till stora framgångar.

Vissa politiker vill plåga befolkningen med stora utgifter och sannolikt därför att det är enkelt att ”skära breda remsor ur andras läder”. Våra skattepengar skall användas med stor sparsamhet och i första hand stödja de som lever och röstar i det här landet.

Mina skattepengar skall användas med största förstånd och till största nytta oavsett det gäller åldringsstöd eller nödhjälpsbistånd. Mesta möjliga för varje krona och inte flum. Flumpolitik det är vad centerpartiet håller på med idag.

När det gäller att stötta flyktingarna från Syrien gör varje krona större nytta i ett flyktingläger än i Sverige. Det behövs ingen överbegåvning för att inse detta.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv