Om webbplatsen | Kontakt

Svenskhetens förnekelse exhibitionister!

Det är bra att våra politiker nu är tydliga med svenskheten, tyvärr finns det några kändisar som sticker ut sitt exhibitionism och slår ner på denna realitet. Vad är då svenskhet, jo det är de värderingar vi kommit överens om i det här landet. Det är våra lagar och regler sam allmänt hyfs. Tycker någon att vi ska bryta mot denna svenskhet ja då har den kommit fel.

Många debatterar och säger att det finns ingen svenskhet och allt är importerat. Ja visst är det så och mycket är också exporterat. Vi lever ju i ett globalt samhälle men svenskhet är det som vi kommit överens om här och nu och det finns ingen anledning att analysera detta. Våra värderingar och lagar om människors rättigheter är okränkbara, det är svenskhet. Detta symboliseras genom svenska flaggan och riksvapnet.

Det kommer hit folk som har annan syn på exempelvis kvinnor och sexuell läggning deras inställning är inte att betrakta som svenskt utan en avvikande icke svensk syn. Så enkelt är det och det finns ingen anledning att problematisera denna enkla fråga.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv