Om webbplatsen | Kontakt

Sverige blir aldrig mer sig likt!

På gott och ont så kommer Sverige att förändras kraftfullt. Hela världen förändras genom IT tekniken och förenklade transportformer. Men den stora förändringen kommer att ske inne i landet. Det kommer mängder av nya människor som har helt andra värdegrunder och erfarenheter. De dåliga beteendena måste vi aktivt bekämpa.

Flyktingarna kommer från länder med diktatur, dödsstraff, våld och stor korruption. Förtryck av kvinnor är vardagsmat och laglydigheten är det lite si och så med. Religioner som hör hemma i medeltiden dyker också upp. Viljan att betala skatt är i dessa länder mycket liten. Det här är några av de utmaningar svenskarna måste hantera. Givetvis har inte alla dessa mänskliga brister men det finns där.

Just nu är inte det svenska samhället berett att bemöta dessa samhället avarter. Det måste till mer av aktiv politik för att eliminera dessa samhällets avarter och som vi i Sverige föraktat i över hundra år. Det krävs både hårdhet och finness för att hantera detta. En person som jobbat i offentlig tjänst i ett korrupt land måste särskild genomskådas i svensk offentlig tjänstgöring och omvandlas till vår syn på exempelvis korruption. Detsamma gäller kvinnosynen.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv