Om webbplatsen | Kontakt

Sverige börjar stabilisera sig!

Förra året strömmade det in flyktingar och nu ska de sändas tillbaka i mängder. Mer är hälften visar sig tydligen inte vara riktiga flyktingar utan ekonomiska sådana. Det byggdes också stora tältläger utanför tätorterna där tiggarna levde i misär med sopberg och sanitära olägenheter. Polisen gjorde tafatta försök att avvisa med hjälp av Kronofogden eftersom den inte var politiskt korrekt att agera mot detta intrång på enskild mark.

Nu har det vänt helt och hållet de ekonomiska flyktingarna kommer att utvisas med charter plan och det är tvärstopp för nyinkomna vid Öresund. Danskarna kan inte längre skicka dem vidare till övriga Norden utan måste bygga upp sin gränskontroll med hemvärnet. Tiggarna avvisas mer eller mindre direkt av polis när de vintertältar och det är bara en tidsfråga innan det kommer en lagstiftning mot tiggeri.

Det som var helt fel att säga igår är lagstiftning idag, Folkstyre kan man säga förenklat politikerna var tvungna att lyssna på majoriteten. Det är också en klok vändning av politikerna och Socialdemokraterna som sannolikt är det enda partiet och möjligtvis Moderaterna som klarar en sådan här svår sak.Förre statsministern Reinfeldt hade definitivt inte klarat uppgiften.  Hade S inte agerat hade med stor sannolikhet Sverigedemokraterna fått stort inflytande och de har nog inte regeringskompetens och det hade sannolikt slutat illa.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv