Om webbplatsen | Kontakt

Sverige ett fantastiskt land att leva och dö i

Vi bor i ett fantastiskt land visst finns det problemgubbar här också men det mesta är bra. Under mina sjuttiotre år på svenskt territorium har jag inte behövt svälta en enda dag. Jag har haft kläder och tak över huvudet till och med extravaganser som cykel, moped, bil, husvagn och elcykel. Visst har jag haft mina helveten men de har inte varit dödande. Sånt har alla familjer det är alkolism, sjukdomar, skiljsmässor och dödsfall. Jag kan bara sammanfatta mitt liv med att det har varit ett fint liv i det här landet. Sjukvården öppnade bröstkorgen och lagade hjärtat med 4 nya blodkärl och jag överlevde och 18 år senare återväckte de mig från det döda då hjärtat stannade och lagade sedan hjärtklaffen inne i hjärtat. Vi bor i ett fantastiskt land jag tror inte det finns bättre land än Sverige. Det är en förmån att få födas, leva och dö i Sverige.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv