Om webbplatsen | Kontakt

Sverige schabblade bort det repressiva under 30 år!

Det är två faror som ständigt hotar mänskligheten, det är ordning och o-ordning. Från att vi inte ens kunde cykla utan lyse på cykeln och att den som betedde sig mot en poliskonstapel fick sig en riktig tjuvsmäll till dagens låt gå har många flummiga makthavare passerat revy. Det är de som har skulden till att vi har missnöjespartier och främlingsfientlighet.

Hade man valt en mer svensk ”lagom” modell så hade detta inte hänt att förorterna är ligisttillhåll där människor skjuts, poliser blir stenade och invandringen skenade okontrollerat. Nu börjar man dra åt ”tömmarna” men är det för sent, kanske inte och S är på väg att lägga om kursen. Jag tror att de flesta svenskar gillar en lagom ström av invandrare, att bråkstakar får sig ett tjuvnyp av polisen och att brottslighet ständigt ger straff.

På område efter område har man kunnat se hur flummigheten brett ut sig från föreningsbidrag till organisationer som står terrorn nära till onödigt stora fringisar till etablissemanget. Vi måste ha ordning och reda är ett bra budskap samt att de som beter sig ska känna av detta. Vi behöver förvandla/anpassa det repressiva under 1950-talet till 2030 års modell.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv