Om webbplatsen | Kontakt

Sveriges meningslösa och riskfyllda utrikespolitik!

Vi gick in i fredsprojektet EU 1995 och vårt förhållande till Ryssland har aldrig varit så dåligt som nu. Inte ens på Stalintiden var det så här frostigt. Ursprunget till frostigheten ligger i EU medlemskapet som snarare är en krigsrisk istället för fredsprojekt när de nu vill ha en egen arme. Här får också Carl Bildt ta på sig ett ansvar.

I Mellanöstern har vi lyckats med konststycket att bli osams med både Israel och Arabvärlden.  I den här frågan är det helt och hållet den nya regeringen som lyckats med den bravaden. Det är nog lika bra att regeringen drar sig tillbaka från storpolitiken eftersom vi inte har någon trovärdighet utan framstår som fjantiga.

Det blir ingen skillnad i Mellanöstern så länge de har sina religiösa lagar och de kommer inte att ändra sig. Så här har det varit i tusen år och ska det bli en förändring så kommer den inifrån. Vår politiska gläfsande saknar helt betydelse och kommer bara att förlänga processen. Stor handel och turistutbyte samt vräk på med IT och annan social TV och webbpåverkan. Svenska ministrar och diplomater gör sig bara löjliga idag. Lämna Mellanöstern på den politiska nivån.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv