Om webbplatsen | Kontakt

Sveriges sjukvård är suveränt bra!

Mina kontakter med sjukvården har varit suveränt bra. Det är lätt att komma till och personalen är mycket bra. Det gäller att lära sig systemet och oftast får man börja på vårdcentralen eller akuten. Jag har alltid fått de remisser som jag behöver och man skall ha klart för sig att den egna kroppen har man ett ansvar för och allt går inte att laga.

Ringer du till vårdcentralen eller närakuten på morgonen så får du en tid på förmiddagen. Du slipper sitta och vänta och kan avvakta hemmavid till din tid närmar sig. Är det något som en seriös person inte kan kritisera så är det sjukvården och det har heller jag aldrig gjort.

Vissa av oss är lite mer krassliga än andra och kanske har en sämre kropp och när det gör ont överallt då har man det säkert inte lätt att få förståelse. Det tråkiga är ju att det finns bluffsjuka som förstör och en kvinna lär ha lurat alla att hon måste ha rullstol i tjugo år. I själva verket målade hon hus och red på sin häst. Hon fick fem års fängelse vilket var en mycket bra straffmätning.

Det är de som lurar sjukvården som förstör för de verkligt sjuka skall åka rejält.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv