Om webbplatsen | Kontakt

Synas eller inte synas!

Rubriken är dubbeltydig och kan betyda kontrollerad eller inte kontrollerad. Den kan också betyda att vara synlig eller osynlig. Det kan inte vara lätt att lära sig svenska och delta i debatten om man är utladsfödd.

Det här inlägget handlar om att vara synlig eller osynlig i samhället och i synnerhet på nätet. Många människor är livrädda för att synas på t.ex. google och gör allt för att undvika det. Vissa talar nedsättande om de som vill synas och att det finns ett litet monster i oss som gillar att tycka till.

Varför inte använda dagens möjligheter på nätet att tycka till om det man anser är bra eller dåligt. Jag har ingen lust att överlåta den viktiga uppgiften till några politiskt korrekta livstidspolitiker, journalister eller hariga företagsledare föråldrade pensionärsorganisationer.

Det förpliktigar att leva och det innebär att man är skyldig att tycka något, rätt eller fel åsikt  det är det du själv som bestämmer och ingen annan. När pensionen inträtt kan man också vara lite anarkistisk i lagom dos.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv