Om webbplatsen | Kontakt

Tack USA och England för att ni räddade demokratin 1945!

Under andra världskriget så räddade unga män från USA och England vår demokrati. Vi är dem ett stort och evigt tack skyldigt, vi får aldrig glömma deras mod och kamp för frihet. Är det någon som sticker upp sitt fascistiska tryne och gillar nazism , eller religiös fanatism så måste vi alla var eniga och eliminera den typen av personer och åsikter.

Idag dyker många olika fraktioner upp som liknar nazimn eller religiös fanatism, det är kanske missnöjespartier som får smånassar att ansluta sig. Det är bara en typ av samhälle vi kan acceptera och det är demokrati allt annat måste tas bort elimineras med våld eller med demokratiska juridiska metoder. Men vi får aldrig tveka att eliminera fascister religiösa avarter även om det måste ske med extremt våld.

Idag diskuteras det mycket om det finns nassar i sverigedemokraterna och finns det sådana där så har partiet inget i vår demokrati att göra. Gör det det inte, så finns det all anledning att ta dem på allvar som ett uttryck för många svenskars frustration över en misslyckad integrationspolitik. För min del så är det USA och England som är det här  jordklotets stjärnor. Bryssel är en byråkratisk amöba som måste förändras. Det inte England dt är fel på det är nuvarande EU. Går England och Norden ihop då kommer också Tyskland det behövs heller inga medlemsavgifter när stater går ihop

Brexit kan vara början på något större än EU och mer i tiden än EU som är en 1950 tals modell, nästan hundra år gammal!

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv