Om webbplatsen | Kontakt

Tack för detta år!

Ännu ett år att lägga till handlingarna och eftertänksamhet och det blev ju en hel del bra aktiviteter. Trollstigen, Skottland med Military Tatto samt en trevlig resa till Danmark och Römö med Slagsta Gille dansare och musiker. Politiskt hände väl inte så mycket det var det vanliga tjafset om nulliteter. Arbetslösheten minskar och kriminaliteten ökar mest genom att brottslingarna avrättar varandra och inga oskyldiga har kommit emellan vad jag kan påminna mig. 

Polisen har abdikerat på lokal nivå och vaktbolagen har tagit över det trygghetsskapande. Vad trettio tusen polisanställda gör det vet inte ens Rikspolischefen, men inte är det mycket trygghet vi får för pengarna. Tråkigt nog blev det ett terrordåd på Drottninggatan i Stockholm och utredningen tar nästan ett helt år så det är inte där polisresurserna kan ha varit. I Sverige överlevde terroristen också gripandet, han var nog nöjd att få mat och husrum resten av livet. 

Regeringen har väl skött landet på ett hyfsat sätt jag är inte säker på att blivit bättre med borgarna. Man minns ju förre centerledaren som slarvade bort Vattenfall och annat. Nu har vi kapitalisten i Cevian, Christer Gardell som säljer ut även Volvo lastbilar under årets sista dagar. Vi har inte ens bra riskkapitalister i det här landet, det är bara familjeföretagen som biter sig fast i den svenska myllan där Kamprad är min idol. Men vi äter ju kinesiska kräftor då kan vi väl köra kinesiskt också, snapsen är ju såld redan till Frankrike.

Nu ska jag börja grunna på vem som ska få min röst nästa år en sak är dock klar, småpartierna är inte mina vänner vare sig till vänster eller höger. Nu är det ”klart slut” för i år och jag vill tillönska alla mina läsare 
ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR
Som vanligt tro inte på allt som jag skriver, allvaret det kommer först  efter jag dött!

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv